Διαδρομή 20km

Η διαδρομή χαρακτηρίζεται από μέτριο βαθμό δυσκολίας, και κινείται στο μεγαλύτερο μέρος σε δασικούς δρόμους, χωρίς ιδιαίτερα δύσκολα τεχνικά κομμάτια. Τα συνολικά υψομετρικά της διαδρομής είναι περίπου 800μ.
 Η εκκίνηση δίνεται από τoν Βοτανικό Κήπο  σε υψόμετρο 790μ και συνεχίζει για 3 χλμ στον δασικό ποδηλατόδρομο. Στη συνέχεια μπαίνουμε σε δασικό δρόμο  και μονοπάτι προς τον οικισμό Νεραϊδα. 6 χιλιόμετρα μετά φτάνουμε στο μέγιστο υψόμετρο της διαδρομής στα 1165μ.  Στη συνέχεια και μέχρι το 12 χλμ. της διαδρομής, κινούμαστε σε δασικό δρόμο με μικρές υψομετρικές διακυμάνσεις.  Από το 15 χλμ μέχρι το 20 χλμ. η διαδρομή είναι κατηφορική κυρίως σε δασικό δρόμο και μονοπάτια μέχρι τον Βοτανικό κήπο που είναι και ο τερματισμός.
Στην διαδρομή θα υπάρχουν 4 σταθμοί με νερό (σε ποτήρι) στα 3.8χλμ, 5.9χλμ, 11.2χλμ και 17χλμ.  Στον 3ο σταθμό (11.2χλμ) θα υπάρχει και κόκα κόλα, πατατάκια, σταφίδες, κριτσίνια

Διαδρομή 10km

Η εκκίνηση δίνεται από τoν Βοτανικό Κήπο  σε υψόμετρο 790 μ. και συνεχίζει  στον δασικό ποδηλατόδρομο. Σε 5 χλμ. οι δρομείς συναντούν το σημείο όπου κάνουν κυκλική αναστροφή και επιστρέφουν στo Βοτανικό Κήπο όπου είναι και ο τερματισμός. Η διαδρομή είναι παραλίμνια, με πολύ  μικρές υψομετρικές διαφορές και χαρακτηρίζεται από χαμηλό βαθμό δυσκολίας.
Στην διαδρομή θα υπάρχουν 2 σταθμοί με νερό (σε ποτήρι) στο 3.8χλμ και στο 6.3χλμ
Μενού